Annika sörenstam

annika sörenstam

Sörenstams succérond kom under den andra dagen av Standard Register Ping Tournament i Phoenix. Den före detta världsettan presterade fem birdies under de sista nio hålen. Men det var inte avslutningen som var mest imponerande. Det var inledningen. Under de första nio hålen gjorde Sörenstam. Annika Sörenstam vägrar evakuera trots att orkanen Irma slår till mot hennes hemstat Florida. När Annika mötte männen Sörenstam tillsammans med parpartnern Dean Wilson under första rundan av Bank of America Colonial Foto: Andy Lyons/Getty Images.

Annika sörenstam - frsta

Annika Sörenstam vägrar evakuera trots Irma Sörenstam befinner sig inte i evakueringszonen, men hennes hemstad Orlando förväntas inte bli helt fredat från orkanens framfart. Med 59 slag skrev svenskan Annika Sörenstam historia i Phoenix. Under en presskonferens fick Sörenstam frågan om hon ville spela en tävling på PGA-touren. Sörenstam hyllas för talet Allt slutade väl för Annika Sörenstam och hennes familj. Risken är stor att mitt hus blir översvämmat också, sa Blixt på fredagen.

Annika sörenstam - stilsker

Den behöver fler källhänvisningar för att kunna verifieras. Allt slutade väl för Annika Sörenstam och hennes familj. Men den svenska golfikonen Annika Sörenstam, hemmavarande i Orlando, vägrar evakuera. Sidan redigerades senast den 20 november kl. Det är ett hemligt ställe. De gjorde ett par reklamfilmer och andra arbeten ihop och Sörenstam skriver i sitt inlägg att Palmer vid flera tillfällen skrev brev till henne och gratulerade henne för framgångarna inom golfen. Mellan och har hon vunnit minst fem tävlingar per år. Så kom torsdagen och första utslaget. Annika Sörenstam vägrar evakuera trots Irma Sörenstam befinner sig inte i evakueringszonen, men hennes hemstad Orlando förväntas inte bli helt fredat från orkanens framfart. Här är andra sportstjärnors drömbyggen "Ensamt på toppen" Men Sörenstam lever ett mer socialt liv nu pa modou badjie med zmarket hon befann sig i mom bangs teens zenit. Spelpartnern Meg Mallon ne play det handelsbanken vallentuna "rundan alla drömmer om", och Sörenstam menade att den var ett kvitto på tourens höga nivå. Logga in för att bevaka Det är gratis och går snabbt!

0 reaktioner på ”Annika sörenstam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *