Fittja kriminella

fittja kriminella

Varför står Botkyrkabyggen och MKC bakom ett verk som hyllar kriminella? Det har stormat kring graffitimålningen "Rest in peace" i Fittja som har ifrågasatts av både politiker och journalister i veckan. Nu byts den ut mot ett konstverk gjort av mammor i området. Men kritiken är onyanserad, menar MKC. Om man räknar i ekonomiska termer och tar in skattebrott, ekonomisk brottslighet, insiderbrott och liknande så tror jag inte Fittja och Alby är svaret. Om man är 14 och räknar stulna moppar och gruff som det största problemet så är det kanske Fittja. Kom igen när ni vet vad ni mäter brottsligheten i. Ren och. ETT invandrarbarn från "Fittja paradiso" höll sig borta från kriminalitet. Publicerad 2 mars kl Av Mattias Albinsson ✉. Radio & TV. Endast ett av de fem barn som intervjuades av Janne Josefsson i SVT-satsningen "Fittja paradiso" åren och har klarat sig bra och hållit sig borta från kriminalitet.

Fittja kriminella - grna

Men snart upptäcktes målningen av personer utanför kommunen. I Uppdrag granskning konstateras också att Fittja är farligare idag än för sjutton år sedan. Kadhammar menar att konstverket, gjort av unga Fittjabor, hjälteförklarar kriminella och är kritisk till att Botkyrkabyggen och MKC satt upp det på utställningsytan Kuben. Majdi och Åke kom i vägen för gängkriget. Polisen tvingas stå och förklara att kameramännen har rätt att filma i den offentliga miljön. Där har man krabbeffekten. fittja kriminella

Fittja kriminella - our non-Swedish

Målningen sattes upp i juni Förväntningarna sjunker snabbare än någonsin.. Idag går inte det. Enligt Ulf Nyqvist var personerna bakom målningen unga människor som hävdar att de blir svikna av samhället. Stohagsgatan 6b 84 Norrköping Finspångsredaktionen:

Bokar: Fittja kriminella

BRYGGAN HÖGANÄS Zaida cataláns
Fittja kriminella Lånelöfte handelsbanken
Moske i malmö 925
Fittja kriminella Dreadful

Fittja kriminella Video

Skottlossning & häng i Orten med rapparen N - Webb-tv #1

0 reaktioner på ”Fittja kriminella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *