Nilkrokodil

nilkrokodil

Mitt i villaområdet hittade Malmöpolisen en livs levande nilkrokodil. Den nilkrokodil som polisen hittade i ett växthus i Malmö kan få ett tillfälligt hem i Göteborg, uppger Sydsvenskan. – Jag har förklarat att jag är redo, om bara Malmökrokodilen inte är för muskulös, säger reptilspecialisten Daniel Johansson, som arbetar på Universeum i Göteborg. (Nilkrokodil, Växthus. länge utrotad norr om. Assuan men finns i. Nassersjön där den är utsatt för tjuvjakt. I " Djurens liv " uppger. Brehm att nilkrokodilen fanns i nuvarande. Syrien fram till åtminstone talet, men att en särskild jaktexpedition inte lyckades finna några exemplar. Vad är därutöver känt om nilkrokodilens tidigare förekomst.

Nilkrokodil Video

The Nile Crocodile Great Predator of The World (COMPLETE) [HD]

Nilkrokodil - hsten 2017-2018

Det innebär med all sannolikhet att det finns fler, men ingen vet hur många det kan röra sig om. Den sparar på detta sätt energi mycket effektivt. Grundfärgen är mörkt bronsgrön, med små, svarta fläckar på ryggen. Ett polisiärt rutinärende — om det inte hade varit för växthuset på villatomten. Polisen kunde inte omhänderta den levande krokodilen. Om krokodilen ofredas blir den skygg och drar sig undan i tid för människor. nilkrokodil

Nilkrokodil - enda webbplatser

Ulriksdals slott är sedan ett staligt byggnadsminne. Foder är föda för livsmedelsproducerande djur eller sällskapsdjur. I vattnet är den ganska vig och simmar och dyker med stor snabbhet. Men jag tänker meddela ägaren, som sitter häktad, att han inte får sälja vare sig den levande eller den frysta krokodilen, säger Per Levenskog, artskyddshandläggare på länsstyrelsen. Stora hanar kan äga en 20 km lång flod och ha ett harem bestående av cirka 20 honor. Tipsa SMS sydsvenskan. Ägg kläcks i nästet efter cirka 80 dagar.

0 reaktioner på ”Nilkrokodil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *