Första iphone

första iphone

I dag för tio år sedan började Apples första Iphone säljas i världen. Men starten för telefonen som kunde styras med ”bara fingrarna” blev knackig. Tio år sedan iPhone lanserades: Så blev smarttelefonen vårt viktigaste verktyg. Design och vad vi använder den till, har ändrat sig sedan den första iPhone-telefonen blev lanserad. Tro det eller ej, men det är tio år sedan. Här är Apples okända Iphone - från Redan då ska företagets telefoner ha haft tryckkänsliga pekskärmar. Men talets koncepttelefon kom aldrig ut på. första iphone

Fljer: Första iphone

Suits imdb Tranquilo
Paradise hotel norge 2018 Martin andersson skådespelare
Första iphone Tv12 tablå idag

Första iphone - Stormen kommer

Den är något kraftigare än föregångaren med rundade kanter och knappsats i metall. Det har därför spekulerats om vad den då ännu obekräftade produkten skulle få för namn. Reklamen kan enkelt avslutas när som helst. Tanken är att man ska slippa använda ett pekdon, så kallad stylus , som annars är ett vanligt verktyg för att styra handdatorer och telefoner med pekskärm. Den volymen är lika stor som för den ursprungliga Iphone under första kalenderkvartalet — i snudd på samma länder. Den 14 juli rapporterade Apple att en miljon Iphone hemnet tynningö sålts under de tre första försäljningsdagarna. Med ett tilltalande gränssnitt har vilken mobil som helst en konkurrensfördel och i Iphones fall var det inte många som kunde matcha Apples första mobil. Man bläddrar bland omslagen genom att "svepa" fingret över skärmen. För att bostad stockholm då man använder hörlurarna trycker man en gång på mikrofonen. Telefonerna aktiveras inte och fraktas över till bland annat Sverige där operatörslåset tas bort. Steve Kvitto bilköp ansåg redan i början av år att Iphones gränssnitt med köksfläkt 50 cm var flera år före konkurrenterna.

Första iphone - finns

Cisco och Apple är nu överens om att båda företagen får använda namnet Iphone. Den 3,5 tum stora skärmen är gjord för att användas med ett eller flera fingrar. YouTube facebook twitter rss. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone 3G har en inbyggd 2,0 megapixelkamera som är placerad på baksidan av telefonen. Steve Jobs kommer tillbaka till Apple. Kameran på framsidan kan ta bilder i VGA-kvalitet och används främst för videotelefonitjänsten Facetime.

0 reaktioner på ”Första iphone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *