Scocco

scocco

Mauro Scocco - Sarah. Från albumet "Mauro Scocco" För mer Ratata & Mauro Scocco http. Mauro Scocco - Om Det Är OK. Från albumet "Godmorgon Sverige" För mer Ratata & Mauro Scocco. När Maruro Scocco fyllde 50 sjöng stora delar av Sveriges artistelit in ett hyllningsalbum till honom. Nu släpps inspelningarna – vi har hela låtlistan. scocco

Scocco - att

Christian Callert Är det Yngve Stoor? Oscar Nilsson Bästa den enda julskivan som får snurra här hemma!! Sååå bra 1 week ago. Faktum är att Mauro Scocco lever gott på intäkterna från gamla brottarhitar som Jackie och Himlen runt hörnet , och att de fortfarande snurrar i radion varje vecka är väl ett tydligt bevis på hans musikaliska fingertoppskänsla. Ett måste varje jul!!!! Sångare och frontfigur i talsbandet Ratata.

Scocco - har njet

Sverker Hoflin Bra skiva där! Det framgångsrika talet slutade med ett sammanbrott och panikångest. Dock officellt från och med Paradis. Det var efter det här albumet som Ratata började bli en etablerad pop-grupp i den svenska nöjesvärldens ögon. Först visste han inte vad det var som hände, men yrsel och hjärtklappning blev symptomen. Mauro Scocco är huvudsakligen uppvuxen i Stockholm , men är född i Fristad nära Borås.

Scocco Video

Nacho Scocco Top 10 goals with Black & Yellow

0 reaktioner på ”Scocco

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *