Ryggbänk

ryggbänk

Ryggbänk för träning av speciellt nedre ryggen. Förebygger och förhindrar många ryggproblem. Justerbar höjd gör att den kan anpassas motionären. Ihopfällbar och med sidohandtag som ger extra stöd. Specifikationer: Max användarvikt: kg. Jag är stel och allmänt sliten i ryggen, Är det någon som har provat en ryggbänk, en sådan som man spänner. Beställ Ryggbänk online till din ryggträning! Lågt pris, smidigt och enkelt i vår webbshop. Välkommen in! ryggbänk

Ryggbänk Video

Diskbråck Bekväma fotrullar som med ett enkelt handgrepp spänns runt vristerna. Trots att jag köpte en begagnad fick jag betala kr nypris ligger på nästan kr!! Kunder som tittade på denna, köpte Du har b-körkort. vilken släpvagn får du dra med denna bil? stabil bänk för effektiv träning av de viktiga ryggmusklerna från Master me Volym klot stora frögården, ändra, förnya.

Ryggbänk - mitten kommer

Enkelt justerbar beroende på användarens längd mellan cm. Mycket professionell kundsupport är en central del i vår verksamhet så tveka inte att höra av dig. Tipsa  Mejla  Facebook  Twitter. Lättare kommersiell utrustning Detta är en produkt för lättare kommersiell användning. Robust, värmebehandlad, svartlackerad stålkonstruktion som klarar av belastning upp till kg. Priset för denna ryggbänk av högsta kvalitet är endast kr, inkl.

0 reaktioner på ”Ryggbänk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *