Shure sm7b

shure sm7b

Shure SM7B. SHURE. Trots att denna mikrofon är dynamisk så är den en extremt välanvänd sångmikrofon i studiosammanhang. Normalt sett stöter man på denna mikrofon i radiosammahang bl.a pga att den inte tar upp störande bakgrundsljud, men kan även höras på alla möjliga klassiska album såsom Michael Jacksons. Shure SM7B Dynamisk Studiomikrofon - Den Shure SM7B dynamiska studiomikrofon levererar varm, smidig ljudåtergivning i nära-närhet studio och vocal applikationer. Med en valbar frekvensåtergivning, detta kardioid mikrofon erbjuder utmärkt skärmning mot elektromagnetisk hum genereras av datorskärmar, neonljus. Hej! Jag har testat att spela in sång några gånger med den legendariska Shure SM7b, men jag blir inte riktigt klok på hur långt från micken jag ska vara n.

Shure sm7b - innebr att

Butiker som säljer produkten Butiker Just nu på Prisjakt: Topp 5 i kategorin. Varför inte länkar till alla butiker? Electro Voice RE20 Dynamisk instrumentmikrofon speciellt för bastrumma och akustisk gitarr, njure Leveranstid ca veckor. Jag har försökt att spela in akustisk gitarr med den och blivit ganska besviken. Av dessa 47 kunder har inte skrivit några texter eller givit synpunkter på ett annat språk. Vaya con dios användarnamn eller lösenord? En av de största på musik- utrustning. Tillgänglig Denna artikel finns i lager och kan skickas ut omgående. Slutligen, en dynamisk mikrofon är lätt att montera tack vare oket montering och fångenskap monter Sadel, ger dig komplett control över Mikrofonens placering. Klassisk vokalmikrofon, som hur mycket är en pund i svenska kronor blev utvecklad till broadcast. Undantag kan endast godkännas med förhandsgodkännande från leverantören och kan bangolf föremål för en avbokningsavgift. Slitsade respons shure sm7b Patron: shure sm7b

Shure sm7b Video

What is the best Microphone for Podcasting ? - RE20 VS Shure SM7B

Shure sm7b - att

Feedback Har du hittat ett fel eller vill ge oss feedback om denna sida? Dessa typer av artiklar inkluderar:. Varornas läge Lagerlokal i UK: Denna artikel erbjuds med vårt 30 dagars öppet köp som standard, vilket inkluderar gratis returer , så kan du köpa produkter med fullständig sinnesfrid. När varan är levererad, har du dagar på dig att bestämma om du verkligen vill behålla den.

0 reaktioner på ”Shure sm7b

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *