Jonas bohlin

jonas bohlin

Jonas Bohlin är en Sveriges mest kända och uppskattade formgivare. Han är utbildad på Konstfack och slog igenom redan med examensuppgiften, en installation där den med tiden kända betongstolen Concrete ingick. Sedan dess har Jonas Bohlin gjort uppmärksammade möbler, lampor, mattor och inrett kända. Rolf Jonas Bohlin, född 10 februari i Stockholm, är en svensk inredningsarkitekt och formgivare. Jonas Bohlin utbildade sig på Konstfack i Stockholm. Han uppmärksammades för sitt examensarbete , karmstolen Concrete i stål och betong. Denna kom att bli ett diskussionsunderlag i frågan om vad konst var och. Jonas Bohlin är född i Stockholm. Han tog examen som byggnadsingenjör och som inredningsarkitekt på Konstfack Examensprojektet betongstolen ”Concrete” har blivit ett kultobjekt. Jonas arbete innefattar allt från möbler, belysning, glas och textil till konstföremål och installationer. Han startade sitt. jonas bohlin

Jonas bohlin - finns

Jönköping Lanfranco De Luca Babbaro. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Lada 2 kommer framöver att d.. Kvist Taklampa 6 Armar 14 kr. Flahult Föräldrar som har barn i simskolan Swimtime vill få till en dialog med politiker och tjänstemän, för att rädda verksamhet. Bohlin uppmärksammades redan tidigt tal för sitt examensarbete vid Konstfack, där stolsobjektet Concrete ingick, bestående av två betongskivor sammanhållna av ett böjt järnrör.

Jonas bohlin Video

Jonas Bohlin, Co-founder and Product Manager of Egree

Jonas bohlin -

Artikel 2 av 9. Vilda 3 Stol 6 kr. Star Singelspot Vägg 1 kr. I Noréns utställningskatalog ges en försmak av vad besökarna kan vänta sig i de episoder Bohlin har iscensatt. Skulpturvägen 2, 93 Värnamo  Postadress:

0 reaktioner på ”Jonas bohlin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *