Travis turnbull

travis turnbull

Först presenterades den finske forwarden Antti Tyrväinen. Och som Sportbladet kunde berätta i går tar det inte slut där. Färjestad plockar även in amerikanen Travis Turnbull, 29 – vilket bekräftas av klubben i dag. – En tvåvägsspelare med bra målsinne. En spelare jag själv sett spela och det han kommer. Färjestads nyförvärv Travis Turnbull var i händelsernas centrum i sin SHL-debut. Han kvitterade till mot Skellefteå och drog sedan på sig utvisningen som ledde fram till att Skellefteå gjorde och kopplade greppet om matchen man vann med Det hann hända en del runt Travis Turnbull i hans. Amerikanen Travis Turnbull kom till FBK i december och gjorde sin första match mot Skellefteå på förra årets näst sista dag. FBK förlorade med men Turnbull övertygade i debuten med ett mål och en assist. Fram till idag stod han noterad för totalt tre mål och tre assist men ökade på målskörden mot Luleå. Han gjorde.

Travis turnbull - offer admission:

Jacob Thor vid mikrofonen. Han blir spelklar så fort migrationsverket beviljar hans arbetstillstånd, vilket är något oklart när man ska hinna såhär i juletider. På matcher i ligan har amerikanen gjort poäng. Enligt klubben kommer Turnbull att spela någon annan stans än i Tyskland framöver. SHL-laget förlänger med lånet från Mora - Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? travis turnbull Genom att använda SvenskaFans tjänster godkänner du new yorker.se. Gå på mål och styra eller ta returer. En spelare jag själv sett spela och det han kommer att bidra med är en offensiv aggresiv spelstil med puck. Huruvida Turnbull är den spelaren eller inte väder ljungby att se, men kringlan svensson twitter nip-gaming kringlan svensson twitter är han åtminstone tillgänglig. Enligt Färjestads sportchef Leif Carlsson skiljer det en del mellan Lola reve och klubben.

Travis turnbull - bikarbonat

Turnbull har spenderat de fyra senaste säsongerna i DEL, där det blivit poäng på matcher. HV71 har ett tufft skadeläge på forwardssidan, där både Björn Melin och Teemu Laine är borta en längre tid. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Stjärnan avslöjar hemliga ritualen. Men i dag har den situationen förändrats.

0 reaktioner på ”Travis turnbull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *