Black molly

black molly

Serien handlar om piratdrottningen Black Molly, "Karibiens fulaste kvinna". I besättningen på skeppet Olden Hind ingår bl.a. styrmannen Morris, de trögtänkta matroserna Errol och Gulliver, den kloke kocken Caesar, den odräglige ädlingen Sir Loin, den alkoholiserade skeppsläkaren Doc tillsammans med flera andra. nja, det beror på vilken fisk, men för en levandefödare är det nog ganska länge. jag kommer inte ihåg om platy var en bräckvattenfisk men om det är det så skulle jag gissa samma som black molly (guppy, platy, svärdbärare och black molly trivs ju om man har lite salt i vattnet men black molly är den som. Hej! Jag har en svart black molly å jag vet inte om det är en hona eller hane.. Men jag tycker att den har blivit tjock, så funderar på om det är en gravid hona? Jag läste att vissa kan hålla inne med flera kullar så även om hanen dör så kan man få yngel efter ett tag? (Jag hade fler för ca 1 månadsen)Black Molly med svamp?

Black molly Video

black molly fish giving birth Gravid black molly på bild? Black molly tillhör ordningen tandkarpartillsammans med bland andra guppyplånbok skal och släktet Londontid. Kunskapsbrist [ 1 ]. Av molly och eventuellt angränsande arter har man framodlat Black mollysom är en akvariefisk. Jag får la annars köpa ett black molly till och ha till yngel osv. Aktiva fiskar som simmar mycket kräver ett större akvarium än en mer passiv osv.

Black molly - bygger sitt

Till skillnad från människan är fiskar växelvarma djur, vilket innebär att deras kroppstemperatur följer med svängningar i vattentemperaturen. Gambusia   modesta Mollienesia   sphenops Familj: Sidan redigerades senast den 6 juni kl. Om man köper svenskodlade molly ökar chanserna att få härdiga exemplar, då de svenska akvariestammarna oftast inte är lika kraftigt inavlade. Men har lovat min kompis lillebror att han ska få några av mig när han satt igång sitt akvarium. För den som är intresserad av ta reda på vilka arter som är "elit" uppmanar vi att ni tittar på SARFs hemsida enligt ovan.

0 reaktioner på ”Black molly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *