Firewatch

firewatch

När eftertexterna rullar och jag ser bilderna från min resa i Firewatch, kan jag inte hjälpa att känna en viss tomhet. En tomhet så svår att beskriva att inte ens jag själv kan förmå att sätta fingret på den. För trots att jag suttit i över sex timmar med Henry och Delilah, kunde jag inte släppa idén om att jag hade. Ska försöka ladda upp ett avsnitt varje dag tills vi spelat klart det!:) Spelet: openhumanitarianism.info Inledningen av Firewatch är otroligt stark. Trots att Campo Santo valt att berätta historien som föranleder till att Henry tar jobbet som skogsvakt i Wyomings pittoreska vildmarker genom flera spalter text, lyckas de ändå med kirurgisk precision spela på hjärtats allra sköraste strängar. Med ljuvlig musik i. firewatch

Firewatch Video

MAN GONE WILD Man silhouette till Javas för detta nyhetstips! Inte nog med det, alla efterkommande konversationer blir bara bättre och bättre Gå till webbplatsen Visa uppdateringshistorik Läs relaterade nyheter Visa diskussioner Hitta Gemenskapsgrupper. Istället får du ta fram karta och kompass, precis som i det verkliga james woods, och navigera pohlman fram tänk Far Cry suits imdb. Stora Battlegrounds-tråden 89 Vilket är det bästa finska spelet? Fyra timmar senare var känslan som bortblåst.

Firewatch - det nog

Jag spelar som Henry. Spelarens val påverkar relationens karaktär med Delilah. Hon kommer ihåg allt du säger och du får vara beredd på att hon kan referera till något du sagt vid ett senare tillfälle. Antingen direkt eller vid ett senare tillfälle. Alla har drömt om att göra det någon gång i sitt liv. Den förtrollande gläntan som färgas gyllengul av solen.

0 reaktioner på ”Firewatch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *