Pajdeg

pajdeg

Värm ugnen till grader; 2. Mät upp mjölet i en skål; 3. Finfördela margarinet i mjölet med fingertopparna så att du får en grynig massa; 4. Tillsätt vatten; 5. Arbeta ihop till en deg; 6. Baka ut degen till en rund platta eller tryck ut den i formen; 7. Täck formens kanter ända upp Ställ i kylskåp ca. 10 minuter; 8. Förgrädda i. Ett bra grundrecept på klassisk pajdeg för matpajer. Pajdeg till paj. Deg till ett pajskal. Grundrecept. Pajdegsrecept.

Pajdeg Video

paj deg

Pajdeg - nya miljarderna

Pajskalet passar bra som grund till bland annat Lyxig kycklingpaj , Texmexpajer och Grön ostpaj. Med hjälp av lite bakpulver får man den effekten. Sätt ugnen på °C. För att ge extra smak till det hela består mjölbasen av tre sorter. För alla Fri från ägg. Med ett bakat pajskal kan du sedan baka vilken paj du vill. Detta är också gott. pajdeg By Madeleine Landley 4 enkla och goda recept på pajdeg 4. Det måste helt enkelt vara världens med flexibla rätt. Ställ pajformen svalt i cirka 10 minuter. Saffranskaka eller saffransrutor med krämig dubbelfyllning. Skär smör i kuber. Läskig köttfärspaj till halloween Köket. Äggstanning gör mirkanorrström genom att vispa ihop 3 ägg, 2,5 dl mjölk standard pajdeg, 2 krm salt och 1 krm peppar och ev.

Pajdeg - drefter knns

Observera att alla bilder och texter på sajten lyder under upphovsrättslagen. En paj med fyllig smak av ost som är snabb och lätt Äggstanning gör du genom att vispa ihop 3 ägg, 2,5 dl mjölk standard , 2 krm salt och 1 krm peppar och ev. Ett typiskt husmorsknep är att ha i ättikssprit i degen, då blir den lätthanterlig och smidig. Beroende på olivoljans kvalitet ligger rykpunkten mellan °.

0 reaktioner på ”Pajdeg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *