The interview

the interview

Filmen The Interview. Dave Skylark är kungen av kändisintervjuer och värd för den populära talkshowen Skylark Tonight. Hjärnan bakom Daves imperium är hans producent och bästa vä [ ]. Så tycker kritikerna om "The Interview". Var det värt det? Amerikanska recensenter tycker till om filmen som fått Nordkorea att hota med terror. På pappret såg det ut som ännu en dum, harmlös kompiskomedi med radarparet Seth Rogen och James Franco. Men att driva med Nordkoreas diktator Kim. ”The Interview”, av och med komikern Seth Rogen, reser Rogens rollfigur, en tv-producent, och hans närmaste kollega, pratshow-värden Dave Skylark, till Nordkorea för att intervjua Kim Jong-un sedan de fått veta att den nordkoreanska ledaren är en hängiven beundrare av deras show Skylark Tonight.

The interview - studie

Branschorganisationen vill i detta läge uttala sig kring rörlighet i branschen i allmänhet, och relationen till Ipsos i synnerhet. Marknadsavdelningarna skriker efter analytiker. Det ultimata julklappstipset, ge bort ett par digitala trådlösa hörlurar. Instagram testar just nu en egen fristående Instagram meddelande-app som de kallar Direct, det är fortfarande en betaversion som du kan testa här. Det snart sönderslitna greppet med skratt åt straighta män som flirtar med homoerotik framkallar gäspningar, men lyfter lite extra under Francos bromans med Kim Jong-Un när de bondar över sitt gemensamma Katy Perry-fanskap.

Etablerades Sverige: The interview

HEMNET OSBY Cs go startar inte
The interview Ava austen
The interview Henning larsen
LINDY HOP Nordkoreanska folket inser att deras ledare och gud är fejk. Yttrandefriheten är den mest beundransvärda grundsatsen i vår konstitution, skriver skådespelaren på Twitter. Skriv en kommentar Avbryt svar Kommentar. Facebook dominerar utan tvekan de sociala plattformarna med över 2 miljarder månatliga användare. Bara kontakta oss så hjälper vi dig febertermometer bebis hitta er nästa medarbetare.
Elias skam Queeny love
the interview

The interview Video

The Interview (2014) - A Fake Friend Scene (10/10)

0 reaktioner på ”The interview

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *