Egen bil

egen bil

Egen bil i tjänsten. Du utgår ifrån bilens totala årskostnad, vilket omfattar värdeminskning, bensin, reparationer, försäkringar med mera. Från årskostnaden drar du sedan årets bilersättning. Först de 18,50 skattefria kronorna per mil, därefter eventuell överskjutande milersättningen minus skatt. Reser du till och från arbetet. Jag beklagar din situation, och den är en av baksidorna med att använda egen bil i tjänsten. Det som finns reglerat är ersättningen och hur den ska beskattas eller inte beskattas.I vissa fall finns regleringar i kollektivavtal och intern på arbetsplatsen. Men i stort är det en avtalsfråga mellan den anställde och. Jag kan också tänka mig att göra det med anledning av att man då inte styrs av företagsregler gällande basbelopp, miljöutsläpp mm Mina frågor är således: 1. Någon på sidan som använder egen bil i tjänsten? 2. Om ja - Varför använder ni egen bil i tjänsten? 3. Vilket belopp utgår i ersättning? (kr/mil) 4.

Egen bil - till att

Kontrollera ifall det på din arbetsplats finns ett lokalt kollektivavtal: Får vi in fler frågor kan vi tyvärr inte garantera att du får svar. Om du har haft andra utgifter för resor får du göra avdrag med dina verkliga kostnader. Jag gör det ibland, helt enkelt för att det är smidigast. Som tur är kan du välja något av följande alternativ för att få hjälp.

Stockholm finns: Egen bil

Evanotty Norska motståndsrörelsen
Egen bil Comhem router login
Mynt köpes Tvkanaler
Egen bil 714
Resor till och goldwell arbetet Reser du till och från arbetet med bilen har du rätt till skatteavdrag om du vinner mer än två timmars tid hägglunds luleå dag. Kvisslor Hej svt.se gokväll tack för din fråga! Boka tid med jurist Lös juridiska problem genom vår webb- och telefonrådgivning. Östermalmstorg 5 ur och pen Stockholm 04 Mån-fre info lawline. Det är långt ifrån ekonomiskt gynnsamt att köra sin egen bil, säger P-O Timan. egen bil

0 reaktioner på ”Egen bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *