Folktandvården sickla

folktandvården sickla

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter ,7 miljoner. Läs allt om och boka Barntandvård hos Folktandvården Sickla, Nacka i Nacka, Stockholms län på openhumanitarianism.info Folktandvården Sickla i Nacka, adress, telefonnummer, mobil, vägbeskrivning. Vi på Torget har mer info om Folktandvården Sickla. Allt kan du hitta här hos oss!

Folktandvården sickla - Kvinnligt Och

På Folktandvården Sickla erbjuder vi Frisktandvård - tandvård till fast pris. Vuxna med akuta problem och barn tar vi emot så fort som möjligt. Vi är specialister inom tandvård Vi har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister för att kunna erbjuda tandvård utifrån dina behov. Karta - Smedjegatan 2C, Nacka. Jag har besökt Östermalms, Kungsholmens och Hammarby sjöstads klinik och alltid fått ett trevligt och proffsigt bemötande av personalen. folktandvården sickla

Folktandvården sickla Video

Vide Rubensson - Årsta (ny version)

Folktandvården sickla - Cooling Mat

Läs mer Tandhygienistbehandling fr. Första kontakten med oss Den första kontakten med oss på Folktandvården Sickla får du och ditt barn oftast via BVC innan barnet fyllt två år. De vill inte förklara sina priser för att de inte kan rättfärdiga sina överpriser och så fort man närmar sig mer ersättning från FK höjer de priset så att de extra pengarna hamnar i deras ficka! Karta - Smedjegatan 2C, Nacka. Våra tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i Sickla köpkvarter välkomnar människor i alla åldrar. Smedjegatan 2C, Nacka - Visa på karta.

0 reaktioner på ”Folktandvården sickla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *