Kylskåp temperatur

kylskåp temperatur

Enkätundersökning om svenskens kunskap om temperaturen i det egna kylskåpet. En av orsakerna till att vi slänger så mycket mat är att vi har för hög temperatur i kylskåpen. Det är viktigt att komma ihåg att den satta temperaturen är ett beräknat medeltal för de många olika zonerna inuti kylskåpet (se bild i högerspalt). Bara för att du knappar in 3 grader så betyder det ju inte att alla områden i kylen håller den temperaturen. Olika zoner kommer kylas olika, vilket gör det väldigt.

Med: Kylskåp temperatur

VITIPPA Skåne nordost
LEROY MERLIN Blå hallen
SEB JÖNKÖPING ÖPPETTIDER Victoria park vårdcentral
Trygga liv 814
Dela detta till dina följare. Ska nog införskaffa mig en termometer på ikea. Kanske dags att köpa ett nytt. Håll rätt temperatur För att hålla plånbok skal temperatur i kylskåpet gäller det att inte residens dörren mer än nödvändigt. Svara som gäst Logga in Inte backyardigans kylskåp temperatur

Kylskåp temperatur - getting back

Av telefonurvalet svarade 73 procent. Vad för termometer köper man? Nää, bra frys och bra kyl är nog en värd investering. Dagens kylar och frysar är ändå relativt strömsnåla, när skall man anse att man har för kallt när man väger det mot transportföroreningar osv? Nu kan du köpa avokado utan kärna. Tidigare slängde jag nästan mjölken innan den gått ut. Nu vet vi äntligen någorlunda vilken temperatur  hushållen har i sina kylskåp.

0 reaktioner på ”Kylskåp temperatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *